Asukkaaksi hakeminen

Onnitalon asukkaaksi haetaan suoraan Onnitalosta. Vapaita paikkoja sekä pysyvään että tilapäiseen palveluasumiseen voi tiedustella puhelimitse palvelukodin johtajalta numerosta 044 5307036 (arkisin klo 9-16 väillä).  Halutessasi voit jättää myös yhteydenottopyynnön lomakkeella. 

Palvelukotimme henkilökunta vastaa myös palveluasumista koskeviin tiedusteluihin numerossa 041 5307035.

Voit hakeutua palveluasumiseen täyttämällä oheisen hakulomakkeen. Huomioi, että hakemuksen liitteeksi tarvitaan lääkärintodistus, josta ilmenee hakijan perussairaudet, lääkitys ja toimintakyky. Selvitystä tuloista emme tarvitse. Nämä lomakkeet voi postittaa osoitteeseen Mäntypaadentie 28, 00830 Helsinki tai laittaa seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: minna.melkko@onnitalo.fi

Palveluasumiseen liittyvää tärkeää tietoa

Voit hakea vuokran osuuteen Kelan eläkkeensaajan asumistukea ja tarvitsemaasi hoiva-apuun Kelan eläkettä saavan hoitotukea. Tarkempaa tietoa näistä löydät Kelan sivuilta. Lisäksi tiettyihin palveluasumisen kustannuksista voi hakea kotitalousvähennystä. Näistä löydät tarkempaa tietoa Verottajan sivuilta.

Asukkaan kertomaa

Toini muutti Onnitaloon vuonna 2014. Toinin terveiset kaikille palvelutaloasumista harkitseville:

”Palvelutalossa asuminen on turvallista. Itsellä ja läheisillä on turvallinen olo, kun tietää, että apu on aina lähellä. Onnitalossa on paljon mukavaa toimintaa ja juttukavereita. Saan kuitenkin aina omassa kodissani omaa rauhaa ja lepoa halutessani. Henkilökunta on ammattitaitoista ja he ovat asuinvuosieni aikana tulleet minulle ystäviksi.”

Ota yhteyttä