Onnitalon historiaa

Onnitalon perustajana on vuonna 1947 perustettu yhdistys Vanhusten Turva.

Yhdistys muutettiin säätiöksi ja toimii nykyään nimellä Vanhusten Turva sr (=rekisteröity säätiö). Sen perustehtävänä on edelleen toimia ikäihmisten hyväksi tekemällä yleishyödyllistä, etsivää vanhustyötä. Vanhusten Turva omistaa Onnitalon Hoiva Oy:n.

Vanhusten Turva sai merkittävän lahjoituksen vuonna 1964 senaattori Onni Talaalta (300 000 mk) Tuolla summalla päätettiin rakentaa vanhainkoti itsemaksaville iäkkäille ihmisille. Onnitalo valmistui vuonna 1965 ja toimi pitkään säätiönä. Nykyisin Onnitalo on Onnitalon Hoiva Oy nimellä toimiva palvelutalo.

Onnitalon toiminnan tarkoituksena on edistää ja parantaa ikääntyneiden ihmisten palveluasumista. Tavoitteemme on mahdollistaa laadukasta, kohtuuhintaista palveluasumista itsemaksaville ikäihmisille. Onnitalon Hoiva Oy:llä on oma hallitus, joka ohjaa talon toimintaa. Omistajayhteisö Vanhusten Turva säätiöllä on edustaja hallituksessa.

Onnitalon toiminnan nykypäivää

Onnitalossa on aina pidetty tärkeänä asukkaiden hyvinvointia, omatoimisuutta ja viihtyvyyttä. Teemme paljon työtä näiden asioiden eteen ja hyvän mahdollisuuden tähän on luonut viihtyisä ja kodikas ympäristö sekä ammattitaitoinen, työtänsä aidosti rakastava henkilökunta. Palvelutalon henkilökunta on ollut aina pitkään työpaikkaansa sitoutunutta. Pidämme myös kiinteästi yhteyttä asukkaiden läheisten kanssa ja koemme erityisen tärkeänä heidän mukana olonsa läheisensä arjessa ja hoidossa.

Onnitalon hengessä tekee työtään myös palvelukodin nykyinen johtaja Minna Melkko, joka aloitti työnsä 10.9.2018. 

Onnitalon Hoiva Oy:n hallitus

Harri Kärkkäinen, hallituksen puheenjohtaja

Lauri Antikainen(omistaja Vanhusten Turva sr:n edustaja), hallituksen jäsen

Olli Pursimo, hallituksen jäsen

Nina Linja, hallituksen jäsen

Sihteerinä toimii toimitusjohtaja Minna Melkko

Ota yhteyttä

LATAA TÄSTÄ  OMAVALVONTASUUNNITELMA 2022