Onnitalon arvot

Onnitalossa on koko sen pitkän historian ajan ollut hyvä “henki”. Tärkein tehtävämme on vaalia kaikenlaisen muutoksen keskellä tuota historiastamme periytyvää leppoisaa, kodikasta ja toisesta ihmisestä aidosti välittävää ilmapiiriä. Olemme ylpeitä Onnitalossa tästä hienosta perinnöstä!

Haluamme jakaa Onnitalon arvot yhdessä asukkaidemme ja henkilökuntamme kanssa.

Läheisen kunnioittaminen

Hyvässä yhteisössä ja kauniissa toisen ihmisen kohtaamisessa on tärkeintä toisen kunnioittaminen. Haluamme tehdä työtä kunnioittaen ikääntymistä ja vanhuutta ja arvostaen vanhuuteen liittyvää elämänkokemusta ja sen tuomaa rikkautta. Yhtä lailla kunnioitamme myös työkaveriamme arjen työssä. Tällä tavalla haluamme turvata sen, että kaikilla olisi hyvä olla Onnitalossa; sekä asukkaillamme että työntekijöillämme.

Omatoimisuus

Omatoimisuus kaikessa päivittäisessä toiminnassa mahdollistaa ikääntyvän ihmisen voimavarojen säilymisen ja takaa mahdollisimman aktiivista elämää vanhuuden päivinä. Omatoimisuus tarkoittaa arjessa sitä, että emme tee asioita asukkaan puolesta, vaan kannustamme tekemään itse ja autamme niissä asioissa, joissa asukkaan on vaikea selviytyä itse. 

Vastuullisuus

Asukkaamme voivat aina luottaa siihen että saavat tarvitsemansa avun sovitusti. Henkilökuntamme on sitoutunut tekemään työnsä vastuullisesti. Luotamme  työssämme työkaveriin.

Kustannustietoisuus

Ymmärrämme, että asukkaamme maksavat kaikki palvelunsa pääsääntöisesti itse. Käytämme kaikki resurssit viisaasti. Yhtiömme on eettisesti toimiva yritys.

Ota yhteyttä

LATAA TÄSTÄ  OMAVALVONTASUUNNITELMA 2022