Tilojen esittely

Palvelutalomme kaikki tilat on uudistettu vuosien 2016-2017 aikana toteutetun peruskorjauksen yhteydessä. Pidämme Onnitalossa erittäin hyvää huolta tilojemme siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Esteettömyys

Tilat ovat esteettömät ja invamitoitetut rollaattorilla tai muuten huonosti liikkuvalle henkilölle. Tilojen materiaaleissa, värityksessä ja valaistuksessa on huomioitu huonosti näkevät ja muistisairaat asukkaat. Pääovi avautuu liukuovena ja ulos johtaa portaiden vieressä luiska, josta rollaattorilla / pyörätuolilla siirtyminen tapahtuu helposti

Luonnon läheisyys

Tammisalon kaupunginosa on kaunista ja puutarhamaista. Myös Onnitalon piha on kaunis puutarha, jossa on laatoitettu kävelypolku huonosti liikkuville. Meillä on kaksi kaunista sisäpihaa, joihin siirtyminen sisältä on helppoa. Ruokasalimme on kokonaan lasitettu tila, josta asukkaan on helppo nähdä vuodenaikojen vaihtelut.

Yhteiset tilat

Jokaisessa neljässä asuinaulassa on oma olohuone, joka on kalustettu viihtyisästi. Ruokasali on myös tapahtumien keskus, jossa pidetään kahvikonsertteja, juhlia ym mukavia tapahtumia. Saunatilat on varustettu siten, että liikuntaesteisenkin on helppo saunoa. Meillä on myös jumppasali sekä kampaamo-jalkahoitola sekä fysioterapeutin-hierojan tilat.

Turvallisuus

Onnitalo on varustettu automaattisella paloilmoitus- sekä palonsammutusjärjestelmällä. Jokaisella asukkaalla on turvaranneke. Henkilökunnan palveluajat ovat klo 7-22 ja yö on turvattu yöpäivystyksellä, joka hoidetaan tuttujen hoitajien toimesta.

Oma koti

Oman kodin asukas kalustaa omilla kalusteillaan, jolloin kodista muodostuu aidosti oman näköinen koti.

Juhliin ja kokouksiin vuokrattavat tilat

Vuokraamme ruokasalia ja neuvotteluhuonettamme kokouksiin ja erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Keittiömme henkilökunta järjestää myös juhla-kokoustarjoilun tilaisuuksiin. Ota yhteyttä johtajaan Marjaan p. 044 5307036 tai ateriapalveluista vastaavaan Satuun.

Ota yhteyttä