Palvelut ja hinnasto

Onnitalossa palveluasumisen kokonaisuus sisältää aina seuraavan kokonaisuuden: vuokra-asunto, ateriapalvelu, kodinhoitopalvelu ja hoiva 1. Alla kerrottu palvelukokonaisuudesta ja hinnoista tarkemmin.

Vuokra-asunto

Asunto Onnitalossa on yksiö tai kaksio 18-34 m2. Kaikki asuntomme on peruskorjattuja vuosien 2016-2017 aikana.  Asunnoissa on oma wc-kylpyhuone, runsaasti säilytystilaa ja suuret ikkunat mukavilla näkymillä kauniiseen puistomaiseen Tammisaloon. Keittiötiloja asunnoissa ei ole, koska Onnitalossa on oma keittiö ja ruoka valmistetaan siellä.

Vuokra-asuntojen hinnat ovat 750-1250,00 €/kk asunnon koosta ja varustelusta riippuen.

Ateriapalvelu

Onnitalon kaikki ateriat valmistetaan omassa keittiössä. Ruoka on maukasta ja vaihtelevaa kotiruokaa ja asukkaamme saavat esittää toiveitaan ruokalistalle. Päivittäiseen ateriakokonaisuuteen kuuluu aamiainen, lounas, päiväkahvit, päivällinen ja iltapala. Toteutamme myös erikoisruokavalioita. Pidämme paljon mukavia juhlia hyvän ruuan äärellä. Myös juhlaruokailut kuuluvat kuukauden kokonaishintaan. Ateriapalvelun hinta on 624,00 € /kk

Asukkaiden läheiset ovat tervetulleita ja toivottuja ruokavieraita Onnitaloon. Vierailija maksaa oman ateriansa hinnastomme mukaisesti.

Toimimme vuoden 2018 alusta myös ravintolana, jonne ovat tervetulleita lähialueen ikäihmiset ja luonnollisesti myös muutkin ruokailijat lounastamaan tai sopimaan noutopalveluruuista omaan kotiin.

Ruokailuajat Onnitalossa

Ruokalista (julkaistaan, kun ravintolapalvelu alkaa)

Kodinhoitopalvelu

Asukkaan palvelukokonaisuuden yksi osa on kodinhoitopalvelu, joka sisältää asukkaan asunnon viikkosiivouksen sekä pyykkien pesun palvelusopimuksessa sovitun mukaisesti.

Kodinhoitopalvelun perusmaksu on 299,00 €/kk.

Hoiva 1.

Hoiva 1. sisältää turvarannekkeen ja hälytyksiin vastaamisen klo 7-22 välillä, noin 2 h hoivapalvelua / kk sekä tarvittaessa akuuttihoivan palvelu esim. sairauskohtauksen aikana, palvelusuunnitelman laadinta, terveys- ja hoitotietojen ylläpito, terveydentilan perusseuranta: verenpaine, pulssi, paino n. 1 x /kk, muistitesti n. 1 x /vuosi, oikeus talon lääkärin palvelujen käyttöön sekä palvelutalon tapahtuma-, kerho- ja virkistystoiminta.

Hoiva 1. perusmaksu on 378,00 €/kk.

Henkilökohtaisen hoivan ja muut palvelut

Henkilökohtaisen hoivan tarve suunnitellaan ja toteutetaan asukkaan tarpeen mukaisesti. Tästä sovitaan asukkaan palvelusuunnitelmassa. Hoivapalveluna tuotamme tarvittaessa avun asukkaan lääkehoidossa avustamisessa tai siitä kokonaan huolehtimisessa, hygienian hoidossa, pukeutumisessa ja riisuutumisessa, kuntouttamisessa lääkärin tai fysioterapeutin antamien ohjeiden tai asukkaan / läheisen toiveen mukaisesti. Asukas voi myös toivoa oman kodin lisäsiivouksia tai asukkaan sairaudesta johtuen pyykkiä on pestävä sopimuspesuja enemmän. Näihin tarpeisiin rakennamme  palvelusopimukseen asukkaan tarvitseman määrän hoivapalvelua.

Hoiva- ja muun avustuspalvelun tuntihinta on 42,00 € / h + iltalisä 15%, lauantailisä 25% ja sunnuntailisä 100%.
Pienin veloitettava yksikkö on 5 min.

Muiden ammattihenkilöiden tuottamat hyvinvointipalvelut

Onnitalossa toimii osaavia, mukavia ammattilaisia seuraavien hyvinvointipalveluiden tuottajina. Tutustu palveluihin ja niiden hinnoitteluun:

Fysioterapeutti; sivu täydentyy lähipäivinä

Jalkojenhoitaja

Hieroja; sivu täydentyy lähipäivinä

Parturi-Kampaaja; sivu täydentyy lähipäivinä

Ota yhteyttä